Partner Tüzép

A Partner Tüzép 2012-ben csatlakozott az újHÁz Centrum Zrt-hez, Magyarország legnagyobb dinamikusan fejlődő 100%-ig magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózathoz, mely az ország 80 pontján várja vásárlóit. Az újHÁz Centrum a piacvezető építőanyag gyártók első számú építőanyag forgalmazója.

A Partner Tüzép Kisbéren, a Bakony kapujában lévő építőanyag-kereskedő és szállítmányozóként ismert családi vállalkozás. Cégünk 1992-ben alakult, amikor fuvarozással kezdte meg tevékenységét. 2009-től kezdve már építőanyagok forgalmazásával is foglalkozunk. Mára Magyarországon több vezető építőanyag-gyártó számos termékét forgalmazza.
Mint az újHÁZ Centrum Zrt. tagja, folyamatosan bővülő árukészlettel, versenyképes árakkal és új arculattal állunk mind a magánépítkező, mind a kivitelező ügyfeleink rendelkezésére. Célunk, hogy az építkezők egy helyen megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő, jó minőségű építőanyagokat. Ingyenes szaktanácsadással és árajánlat készítéssel is segítjük ügyfeleinket!
A vállalkozás két focipálya méretét is meghaladó, 12 000 m2-es, részben térkövezett alapterületen helyezkedik el.

Vásárlóinkat 250 m2-es üzletünkben fogadjuk melyet a jövőben tovább bővítünk.

A gyors kiszolgálást saját rakodógépekkel,a mérést 40 tonnás hídmérleggel, a szállítást 1 – 40 tonnáig fixes, darus és billenős autóval biztosítjuk. Kis és nagy árokásó, valamint betonozó munkagépekkel, gyalugéppel és nem utolsósorban kimagasló szolgáltatással, rövid határidővel biztosítjuk vevőink széles körű kiszolgálását.

Látogasson el telephelyünkre, győződjön meg árú választékunkról és versenyképes árainkról.

alair

Tóth Ádám cégvezető/telepvezető